Reviews

REVIEWS

Saskia Geluk   *****   18 aug. 2023 op Trustoo.nl

Wat was het top om jou als DJ op onze bruiloft te hebben! Je hebt iedereen met de voeten op de dansvloer gekregen en op de foto’s zie ik alleen maar lachende gezichten 😃
Ook ons openingsnummer van John Legend “All of me” had je super over laten lopen in de versie van Tïesto waarmee het begin van het dansfeest al goed los kwam!
Bedankt voor alles!😃🎶💃🕺✨

Barry & Monique   *****   16 aug. 2023 op Trustoo.nl

Wij wilden op onze Verrassingsbruiloft (de gasten dachten dat ze op een verjaardag kwamen) na de ceremonie alleen maar dansen. Een lekkere losse sfeer en lekkere muziek, waarbij je niet stil kon blijven staan en wel moest dansen.
En dat is gelukt! We hebben de hele namiddag en avond gedanst. Ook tijdens de ceremonie werd er tussendoor wat muziek gedraaid, helemaal zoals we het hadden gehoopt. Echt een aanrader, als we weer een dj nodig hebben, weten we waar we moeten zijn!

Ellen   *****   19 jan. 2023 op Trustoo.nl

contact voor het feest verliep heel prettig. Hij verzorgd alles. Draait hartstikke leuk! Luistert goed naar je wensen.

Janniek de Schrijver   *****   17 jan. 2023 op Trustoo.nl

De DJ moest een redelijk eind rijden voor hij op plaats van bestemming was, maar dat vond hij geen probleem. De communicatie verliep goed zodat zowel ik als de DJ wisten waar we aan toe waren. De spullen die hij had meegenomen voor zijn Setup waren dik in orde, de kwaliteit van de muziek was goed, hij draaide leuke plaatjes en was er ook niet vies van om verzoekjes te draaien wanneer dat nodig was.DJ Keanu nogmaals bedankt voor de leuke avond!

Marcel Ebbing   *****   17 jan. 2023 op Trustoo.nl

Hij heeft volledig aan onze wensen voldaan Heeft iedereen op de dansvloer gekregen.. ook de personen waar je het niet direct van zou verwachten. Erg vriendelijk. Goede apparatuur.

Branco   *****   17 jan. 2023 op Trustoo.nl

Goede nummers, draait strak en kan wel een vloer op los laten gaan. Ook eens gezien met een sax erbij, was ook te gek. Hele goede dansbare feelgood house. Leuke avonden gehad. Aanrader.

Erroll   *****   8 dec. 2022 op Trustoo.nl

Kevin als dj voor mij verjaardagsfeest gevraagd . Kevin vroeg gelijk wat voor muziek ik wilde dat er gedraaid werd . Omdat ik een groot gezelschap had heb ik hem vooral vanuit zijn kennis en kundigheid laten draaien. Hoe later op de avond hoe meer de mensen de dansvloer opzochten om lekker op te dansen. Kevin zet echt iets neer en kijkt hoe het publiek reageert. Topper

Xander Lablans   *****   25 juni 2022 op Google

Fijne DJ, goede muziek en gevoel voor wat een feest nodig heeft
3 reviews·2 foto’s
8 maanden geleden
Fijne DJ, goede muziek en gevoel voor wat een feest nodig heeft